Deep Research به هوش مصنوعی پرپلکسیتی اضافه شد
هوش مصنوعی پرپلکسیتی در یک پست وبلاگی از ابزار جدید خود با نام «Deep Research» رونمایی کرد. این ابزار قادر است تحقیقات عمیق انجام دهد و گزارشهای تحلیلی مفصلی را در پاسخ به پرسشهای کاربران ارائه کند.

به گزارش وبگاه خبری Engadget، استارتاپ هوش مصنوعی پرپلکسیتی در یک پست وبلاگی از ابزار جدید خود با نام «Deep Research» رونمایی کرد. این ابزار قادر است تحقیقات عمیق انجام دهد و گزارشهای تحلیلی مفصلی را در پاسخ به پرسشهای کاربران ارائه کند. این قابلیت چند هفته پس از معرفی ویژگی مشابه «Deep Research» توسط «OpenAI» برای کاربران «ChatGPT Pro» و اعلام ورود شرکت گوگل به رقابت در این حوزه، معرفی شده است. در حال حاضر، این ابزار فقط در نسخه وب قابل دسترسی است، اما بهزودی برای «iOS»، اندروید و مک نیز عرضه خواهد شد.
طبق اعلام پرپلکسیتی، قابلیت «Deep Research» در انجام وظایف پیچیدهای مانند تحلیلهای مالی، بازاریابی و تحقیقات محصول عملکرد برجستهای دارد. فرایند پاسخگویی این ابزار حدود ۲ تا ۴ دقیقه طول میکشد و مدل طی این مدت دهها جستجو انجام داده، صدها منبع را بررسی میکند و اطلاعات را پردازش مینماید. پس از اتمام تحلیل، کاربران میتوانند گزارشهای تولیدشده را بهصورت نسخه پیدیاف ذخیره کرده یا با دیگران به اشتراک بگذارند. پرپلکسیتی مدعی است که این ابزار در مقایسه با رقبایی مانند «o۳-mini» و «o۱»، متعلق به «OpenAI» و مدل «R۱» شرکت دیپ سیک عملکرد بهتری داشته و در معیار «Humanity’s Last Exam» به امتیاز ۲۱.۱ درصد دست یافته است، این در حالی است که امتیاز مذکور همچنان کمتر از نسخه «Deep Research» شرکت «OpenAI» است.
کاربران رایگان میتوانند روزانه حداکثر پنج جستجوی مبتنی بر این قابلیت انجام دهند، در حالی که مشترکین نسخه حرفهای به ۵۰۰ جستجو در روز دسترسی خواهند داشت. این اطلاعات در یک توییت رسمی از سوی شرکت پرپلکسیتی اعلام شده است.
استان زنجان انتخابات ایرنا بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان تیک تاک جام جم جبهه مقاومت جریان شناسی جنگ جهانی رسانه ای جنگ روایت ها جنگ شناختی جهاد تبیین خبر جعلی خبرگزاری دانشجو خبرگزاری صداوسیما خبرگزاری مهر دانشگاه امام صادق دوره های سواد رسانه رسانه روابط عمومی سراج سلبریتی سندروم های فضای مجازی سواد رسانه سواد رسانه ای شبکه های اجتماعی صفحه اختصاصی طوفان الاقصی غزه فضای مجازی فلسطین فکت چک قدس آنلاین لسانی سواد رسانه محمد لسانی نسل زد نمایشگاه رسانههای ایران همشهری هوش مصنوعی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ژورنالیسم کارگاه سواد رسانه کارگاه سواد رسانه ای کانون پرورش فکری
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
اسنادی که استارلینک را مجبور به رعایت قوانین ایران کرد
5 بازدید
-
چین آموزش هوش مصنوعی را از مدارس شروع کرد
5 بازدید
-
جیمیل با کمک جمینای بهطور خودکار رویدادها را به تقویم شما اضافه میکند
5 بازدید
-
آمریکا به دنبال فروش مرورگر کروم است
5 بازدید
-
«لاما» به ویژگیهای صوتی مجهز میشود
6 بازدید
-
«چتجیپیتی» مضطرب شد!
7 بازدید