حکمرانی هوش مصنوعی موضوع همکاری سازمان ملل با سازمان توسعه اقتصاد
معاون دبیر کل سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) و امندیپ سینگ گیل، معاون و فرستاده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور فناوری، در حاشیه نشست آینده (Summit of the Future) در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک از همکاری جدید و گسترده طرفین در زمینه حکمرانی جهانی هوش مصنوعی خبر دادند.
به گزارش وبگاه رسمی OECD،
اولریک وستراگارد کنودسن، معاون دبیر کل سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) و امندیپ سینگ گیل، معاون و فرستاده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور فناوری، در حاشیه نشست آینده (Summit of the Future) در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک از همکاری جدید و گسترده طرفین در زمینه حکمرانی جهانی هوش مصنوعی خبر دادند.
امندیپ سینگ گیل، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در این باره گفت: «سرعت توسعه فناوری هوش مصنوعی و گستردگی تأثیر آن، مستلزم همکاری منسجمتر و فوری اکوسیستمهای سیاستگذاری متنوع است. خوشحالم که سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و سازمان ملل متحد تلاشهای خود را برای کمک به دولتها در بهبود کیفیت پاسخ سیاستی به فرصتها و خطرات هوش مصنوعی پیوند میدهند. ما با تمام ذینفعان، از جمله دانشمندان برجسته و مراکز دانشگاهی از سراسر جهان، برای تحقق این هدف همکاری خواهیم کرد.»
اولریک وستراگارد کنودسن، معاون سازمان همکاری و توسعه اقتصادی نیز در این خصوص اظهار داشت: «ارزیابی دقیق علمی و مبتنیبر شواهد باید در قلب حکمرانی جهانی هوش مصنوعی قرار گیرد. این اعلامیه گامی مهم در این جهت است که قابلیتهای فنی و تحلیلی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی را با دسترسی جهانی سازمان ملل متحد و تلاشهای مکمل برای حمایت از حکمرانی هماهنگ جهانی هوش مصنوعی ترکیب میکند.»
وی همچنین افزود: «رصدخانه سیاست هوش مصنوعی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، کار گسترده ما برای پیشبرد اجرای اصول هوش مصنوعی و مشارکت جهانی در حوزه هوش مصنوعی، پایه محکمی برای این همکاری فراهم میکند. تلاشهای مشترک ما به کشورها کمک خواهد کرد تا از تمام فرصتهای هوش مصنوعی بهرهمند شوند و در عین حال خطرات و اختلالات مرتبط با آن را کاهش داده و بهتر مدیریت کنند تا هوش مصنوعی انسانمحور، ایمن، امن و قابل اعتماد را ترویج دهند.»
همکاری سازمان ملل متحد و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی بر ارزیابیهای منظم علمی و مبتنیبر شواهد از خطرات و فرصتهای هوش مصنوعی متمرکز خواهد بود. این دو سازمان بینالمللی از شبکههای مربوطه، پلتفرمهای گردهمایی و کار مداوم خود در زمینه سیاست و حکمرانی هوش مصنوعی استفاده خواهند کرد تا از کشورهای عضو و سایر ذینفعان در تلاشهایشان برای ترویج رویکردی جهانی و فراگیر حمایت کنند.
استان زنجان انتخابات ایرنا بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان تیک تاک جام جم جبهه مقاومت جریان شناسی جنگ جهانی رسانه ای جنگ روایت ها جنگ شناختی جهاد تبیین خبر جعلی خبرگزاری دانشجو خبرگزاری صداوسیما خبرگزاری مهر دانشگاه امام صادق رسانه روابط عمومی سراج سلبریتی سندروم های فضای مجازی سواد رسانه سواد رسانه ای شارلی ابدو شبکه های اجتماعی صفحه اختصاصی طوفان الاقصی غزه فضای مجازی فلسطین فکت چک قدس آنلاین محمد لسانی نسل زد نمایشگاه رسانههای ایران همشهری هوش مصنوعی والدین و حضور فرزندان در شبکه های اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ژورنالیسم کارگاه سواد رسانه کارگاه سواد رسانه ای کانون پرورش فکری