OpenAI به کمک نتفلیکس آمد
نتفلیکس از هوش مصنوعی OpenAI برای بهبود تجربه جستجوی محتوا براساس نیازهای کاربر استفاده میکند.
نتفلیکس قابلیت جستجوی جدیدی را با استفاده از هوش مصنوعی OpenAI آزمایش میکند که به کاربران امکان میدهد براساس حسوحال خود فیلم و سریالها را جستجو کنند.
طبق گزارش بلومبرگ، این سیستم جستجو طوری طراحی شده که کاربران میتوانند بهجای استفاده از اصطلاحات معمول، مانند ژانرها یا نام بازیگران، با عبارات خاصتری که حالوهوای فعلی آنها را بیان میکند، دنبال محتوا بگردند؛ برای مثال، کاربر میتواند «فیلمهای شاد» یا «محتواهایی برای رفع افسردگی» را جستجو کنند تا نتایج مناسب با حالت روحی خود بیابد.
آزمایش قابلیت جستجوی هوشمند جدید نتفلیکس
استفاده از این قابلیت اختیاری است و هماکنون برای برخی کاربران در استرالیا و نیوزیلند روی سیستمعامل iOS فعال شده. به گفته سخنگوی نتفلیکس، «مو مو ژو»، نسخه آزمایشی این قابلیت بهزودی در ایالات متحده نیز فعال خواهد شد، البته فعلاً برنامهای برای گسترش آن به دیگر پلتفرمها و سیستمعاملها وجود ندارد. مو مو ژو تأکید کرده این ویژگی هنوز در مراحل ابتدایی است و نتفلیکس بازخورد کاربران را جمعآوری میکند تا در آینده تجربه بهتری ارائه دهد.
نتفلیکس یکی از پیشگامان صنعت استریمینگ است و سالهاست از فناوریهای نوین برای بهبود تجربه کاربری خود استفاده میکند. این شرکت بهخوبی از اهمیت شخصیسازی محتوا برای کاربران آگاه است و میکوشد به کمک فناوریهای مدرن، تجربهای منحصربهفرد و دقیقتر از جستجو و تماشای محتوا فراهم کند. باتوجهبه روند روبهرشد استفاده از فناوریهای نوین در زمینه پیشنهادات شخصیسازیشده، این اقدام جدید نتفلیکس میتواند گام مهمی در راستای ارتقای تجربه تماشای محتوا برای کاربران باشد.
«گرگ پترز»، یکی از مدیران اجرایی نتفلیکس، در مصاحبهای با پادکست Decoder به این موضوع اشاره کرده که استفاده از فناوریهای پیشرفته در تولید محتوا و بهبود تجربه کاربری در آینده نقش مهمی خواهد داشت. او همچنین گفت هدف نتفلیکس نهفقط خدمت به خالقان محتوا بلکه این است بلکه میکوشد با استفاده از این فناوریها، این فرصت را در اختیار کاربران قرار بدهد که بهراحتی محتواهایی متناسب با ذائقه و نیازهای خود پیدا کنند.
استان زنجان انتخابات ایرنا بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان تیک تاک جام جم جبهه مقاومت جریان شناسی جنگ جهانی رسانه ای جنگ روایت ها جنگ شناختی جهاد تبیین خبر جعلی خبرگزاری دانشجو خبرگزاری صداوسیما خبرگزاری مهر دانشگاه امام صادق دوره های سواد رسانه رسانه روابط عمومی سراج سلبریتی سندروم های فضای مجازی سواد رسانه سواد رسانه ای شبکه های اجتماعی صفحه اختصاصی طوفان الاقصی غزه فضای مجازی فلسطین فکت چک قدس آنلاین لسانی سواد رسانه محمد لسانی نسل زد نمایشگاه رسانههای ایران همشهری هوش مصنوعی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ژورنالیسم کارگاه سواد رسانه کارگاه سواد رسانه ای کانون پرورش فکری
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
با ایجنت هوش مصنوعی مایکروسافت حالا ایرادات ویندوز را بهراحتی حل کنید
4 بازدید
-
مرگ اسکایپ فرا رسید
4 بازدید
-
جلسه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات برگزار شد
5 بازدید
-
اپل دست به ساخت هوش مصنوعی برنامه نویس زد
7 بازدید
-
شهریور روز های داغی برای گوگل رقم می زند
5 بازدید
-
مهم ترین قسمت سند هوش مصنوعی اجرا شد
6 بازدید