هکرهای ایرانی متخصصان فناوری رژیم صهیونیستی را به دام انداختند
یک گروه از هکرهای ایرانی با یک حمله فیشینگ که خبرنگاران، کارشناسان سایبری رده بالا و پروفسورهای علوم رایانشی رژیم صهیونیستی را هدف گرفته بود، مرتبط شناخته شده است.
به گزارش «هکر نیوز»، موسسه «چک پوینت» در گزارشی در همین زمینه نوشت: در برخی از این کمپین ها، مهاجمانی که خود را دستیاران فرضی مدیران فناوری یا محققان معرفی میکردند، از طریق ایمیل و پیامهای واتساپ به متخصصان فناوری و امنیت سایبری رژیم صهیونیستی نزدیک میشدند. عاملان تهدید، قربانیانی را که با آنها در ارتباط بودند به صفحات ورود جعلی Gmail یا دعوتنامههای Google Meet هدایت میکردند.
این موسسه امنیت سایبری فعالیت های مذکور را به یک خوشه تهدید به نام «Educated Manticore» نسبت داده که با گروه APT۳۵ و زیرشاخه آن (APT۴۲) همپوشانی دارد. این گروه با نامهای دیگر مانند CALANQUE، Charming Kitten، CharmingCypress، Cobalt Illusion، ITG۱۸، Magic Hound، Mint Sandstorm (نام پیشین: Phosphorus)، Newscaster، TA۴۵۳ و Yellow Garuda نیز شناخته میشود.
این گروه تهدید پیشرفته(APT) که سابقه طولانی در حملات مهندسی اجتماعی دارد و اهداف خود را در پلتفرم های مختلف مانند فیس بوک و لینکدین با استفاده از هویت های جعلی به دام می اندازد و آنها را برای استفاده از بدافزار در سیستم هایشان فریب می دهد.
چک پوینت اعلام کرد در اواسط ژوئن ۲۰۲۵ میلادی و در پی حملات رژیم صهیونیستی به ایران، شاهد موج تازه ای از این حملات بودند که با استفاده از دعوت نامه های جعلی برای جلسات از طریق ایمیل یا واتس اپ که به طور خاص برای هر هدف طراحی شده بودند، انجام شدند. کارشناسان معتقدند این پیام ها به دلیل ساختار پس زمینه و عدم وجود هیچ گونه اشتباه گرامری با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی ابداع شده اند.
پیام های اولیه هیچ گونه دستکاری مخربی نداشتند و برای جلب اعتماد اهداف مورد نظر طراحی شده بودند. هنگامیکه هکرها طی گفتگو به رابطه ای دوستانه دست می یافتند، حمله سایبری وارد مرحله جدیدی می شد و لینک هایی برای قربانیان ارسال می شد که حاوی لینک هایی به صفحات جعلی برای سرقت اطلاعات حساب گوگل بود.
این موسسه در ادامه گزارش خود نوشته است: پیش از ارسال لینک فیشینگ، مهاجمان از قربانی درخواست آدرس ایمیل میکردند. سپس این آدرس بهصورت از قبل تکمیلشده در صفحه جعلی وارد میشد تا اعتماد قربانی بیشتر جلب شود و فرایند احراز هویت گوگل، طبیعیتر به نظر برسد.
استان زنجان انتخابات ایرنا بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان تیک تاک جام جم جبهه مقاومت جریان شناسی جنگ جهانی رسانه ای جنگ روایت ها جنگ شناختی جهاد تبیین خبر جعلی خبرگزاری دانشجو خبرگزاری صداوسیما خبرگزاری مهر دانشگاه امام صادق دوره های سواد رسانه رسانه روابط عمومی سراج سلبریتی سندروم های فضای مجازی سواد رسانه سواد رسانه ای شبکه های اجتماعی صفحه اختصاصی طوفان الاقصی غزه فضای مجازی فلسطین فکت چک قدس آنلاین لسانی سواد رسانه محمد لسانی نسل زد نمایشگاه رسانههای ایران همشهری هوش مصنوعی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ژورنالیسم کارگاه سواد رسانه کارگاه سواد رسانه ای کانون پرورش فکری
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
Search Live را بهصورت آزمایشی برای برخی کاربران فعال شد
9 بازدید
-
مدیرعامل آینده گوگل یک همراه هوش مصنوعی خارقالعاده خواهد داشت
11 بازدید
-
گوگل از نسخه جدید جمینای 2.5 پرو رونمایی کرد
11 بازدید
-
هوش مصنوعی Kling 2.1 معرفی شد
13 بازدید
-
روایت نگاری از یک نماز بهاری
83 بازدید
-
65 انتقاد و خواسته قانونگذاران امریکایی از تیک تاک+ سند
130 بازدید