امنیت داده گوگل رایگان شد
گوگل با توجه به افزایش حملات سایبری، قابلیت نظارت دارک وب را که مخصوص کاربران محدودی بود از جولای ۲۰۲۴ میلادی رایگان می کند تا همه بتوانند بهتر از اطلاعات شخصی خود محافظت کنند.
به گزارش گیزموچاینا، گوگل قصد دارد سرویس «نظارت وب تاریک» (Dark Web Monitoring )خود را گسترش دهد. به نظر می رسد گوگل با این اقدام امنیت داده را بر دسترسی به شبکه های وی پی ان ارجحیت داده است. این خدمت قبلا برای کاربران اشتراکی سرویس «گوگل وان» مهیا بود اما قرار است تا پایان جولای ۲۰۲۴ میلادی در تمام حساب های کاربری گوگل یکپارچه شود.
این بیانیه اندکی پس از آن منتشر شد که گوگل سرویس وی پی ان در اپلیکیشن گوگل وان را حذف کرد.
دارک وب به شبکه آنلاین رمزگذاری شده ای اشاره دارد که با موتور جستجوهای معمولی به سختی می توان به آن دسترسی یافت. گاهی اوقات از این شبکه ها برای فعالیت های غیرقانونی استفاده می شود. همچنین این فضاها حاوی اطلاعات هک شده نیز است.
سرویس «نظارت بر وب تاریک»( Dark Web Monitoring ) قبلا توسط کاربران گوگل وان قابل دسترسی بود. این سرویس پولی ویژگی های اضافی مانند افزایش فضای ابر ذخیره و همچنین اشتراک گذاری خانوادگی را نیز در بر داشت. اکنون قابلیت اصلی نظارت بر دارک وب به طور رایگان برای تمام کاربران ارائه می شود.
کاربران می توانند در بخش Results about you در اپلیکیشن گوگل وان این تغییر را از جولای ۲۰۲۴ میلادی مشاهده کنند. این بخش به کاربران اجازه می دهد اطلاعات خصوصی شان را از نتایج جستجو عمومی شناسایی کنند و درخواست حذف آن را بدهند. همچنین قابلیت مذکور زوایای تاریک اینترنت را برای وجود نشتی های احتمالی بررسی می کند.
تمرکز بیشتر روی این قابلیت نشان دهنده افزایش نگرانی ها درباره نشتی اطلاعات است. با توجه به اینکه سرویس ها و محصولات آنلاین به سرعت قربانی حملات سایبری می شوند، وجود راهی برای ردیابی اطلاعات شخصی یک اقدام امنیتی ارزشمند است.
گوگل با ارائه رایگان ویژگی Dark Web Monitoring گامی در جهت قدرتمندتر کردن کاربران برای محافظت از خود در عصر دیجیتال برمی دارد.
استان زنجان انتخابات ایرنا بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان تیک تاک جام جم جبهه مقاومت جریان شناسی جنگ جهانی رسانه ای جنگ روایت ها جنگ شناختی جهاد تبیین خبر جعلی خبرگزاری دانشجو خبرگزاری صداوسیما خبرگزاری مهر دانشگاه امام صادق رسانه روابط عمومی سراج سلبریتی سندروم های فضای مجازی سواد رسانه سواد رسانه ای شارلی ابدو شبکه های اجتماعی صفحه اختصاصی طوفان الاقصی غزه فضای مجازی فلسطین فکت چک قدس آنلاین محمد لسانی نسل زد نمایشگاه رسانههای ایران همشهری هوش مصنوعی والدین و حضور فرزندان در شبکه های اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ژورنالیسم کارگاه سواد رسانه کارگاه سواد رسانه ای کانون پرورش فکری
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
اپل و متا از پیمان هوش مصنوعی امتناع کردند
13 بازدید
-
حذف رسانه های روسیه در تیک تاک
13 بازدید
-
متا از قوانین هوش مصنوعی اروپا سر باز زد
15 بازدید
-
هوش مصنوعی در بازار جهانی رکورد می زند
11 بازدید
-
سم آلتمن:منتظر ابرهوش مصنوعی باشید
15 بازدید
-
حکمرانی هوش مصنوعی موضوع همکاری سازمان ملل با سازمان توسعه اقتصاد
12 بازدید